Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε από την Τυνησία ο Μεριά...

Επέστρεψε από την Τυνησία ο Μεριά...
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 20:26

Η πρώτη επιστροφή στο Ρέντη από τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού είναι αυτή του Γιασίν Μεριά.

Ο Τυνήσιος αμυντικός των Πειραιωτών επέστρεψε τη Δευτέρα (14/10) στη χώρα μας, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, αγωνιζόμενος και πάλι σε ολόκληρο το 90λεπτο της φιλικής ισοπαλίας (0-0) με το Καμερούν.

Ο Μεριά θα πιάσει και εκείνος δουλειά, λοιπόν, την Τρίτη (15/10) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναμένεται να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς τους, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την επιστροφή τους στη δράση κόντρα στον ΟΦΗ, το Σάββατο (19/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή!

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και την Τρίτη (15/10) θα επισκεφτεί το Ρέντη, έχοντας μία πρώτη γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους μελλοντικούς συμπαίκτες πριν επιστρέψει στην Κύπρο...

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός 23αδας τον αμυντικό του Ολυμπιακού για το ματς της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στην Ουκρανία.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Δε σταματάνε ποτέ οι εργασίες στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να είναι αυτό ακόμη πιο όμορφο, με τους «ερυθρόλευκους» να προστατεύουν με μουσαμάδες τα δερμάτινα καθίσματα στα VIP, μετά την ανακατασκευή τους, από την ηλιακή ακτινοβολία.