Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15 ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15 ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 21:35

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση, αντιμετωπίζοντας το βράδυ του Σαββάτου (19/10) τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Το Stoiximan.gr και το gavros.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της αγαπημένης σας ομάδας, παρέχοντας σας 15 διπλά εισιτήρια.

Πατήστε στην παρακάτω ανάρτηση για να διαβάσετε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να είστε εσείς οι τυχεροί που θα βρεθείτε στο Ναό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Ναό! Μη χάσεις τη δυνατότητα να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας, το βράδυ του Σαββάτου (19/10, 19:30) απέναντι στον ΟΦΗ. Κερδίστε δεκαπέντε δίπλα εισιτήρια, προσφορά του μεγαλου χορηγού Stoiximan.gr και του gavros.gr. Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: ???? Κάνε follow το @stoiximan.gr και το @gavros.gr ???? Comment και tag έναν φίλο σου *Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη www.gavros.gr (@gavros.gr) στις

Διαβάστε επίσης

Ικανοποίηση για Ομάρ...

Ικανοποίηση για Ομάρ...

Πολλά χαμόγελα στις τάξεις του Ολυμπιακού για την εξαιρετική εμφάνιση του Ελαμπντελαουί με την εθνική Νορβηγίας.

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός 23αδας τον αμυντικό του Ολυμπιακού για το ματς της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στην Ουκρανία.

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή!

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και την Τρίτη (15/10) θα επισκεφτεί το Ρέντη, έχοντας μία πρώτη γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους μελλοντικούς συμπαίκτες πριν επιστρέψει στην Κύπρο...