Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διαχείριση του ρόστερ στο μυαλό του Μαρτίνς...

Η διαχείριση του ρόστερ στο μυαλό του Μαρτίνς...
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 00:55

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις στο Ρέντη τη Δευτέρα (14/10), με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς παίκτες της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως είναι φυσικό, περιμένει την επιστροφή των συγκεκριμένων παικτών, προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα για τα τρία πολύ δύσκολα και συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ.

Φυσικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για τις τρεις αυτές αναμετρήσεις, έχοντας στο μυαλό του το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ του, προκειμένου οι Πειραιώτες να φτάσουν στα αποτελέσματα που θέλουν.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους διεθνείς στο ματς με τον ΟΦΗ, όπως οι Ομάρ, Μπουχαλάκης, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τους δύο επόμενους πολύ σημαντικούς αγώνες.

Κάτι το οποίο βέβαια μένει να φανεί και από τις επόμενες προπονήσεις των Πειραιωτών. Με το σίγουρο να είναι ότι ο Μαρτίνς έχει πάρει το «μάθημά του» και αναμένεται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίχτες που έχει στη διάθεσή του, ώστε ο Θρύλος να περάσει αλώβητος από το πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση... μια τρύπα στο νερό

Ενημέρωση... μια τρύπα στο νερό

Στα «σκαριά» νέο φάλτσο σχετικά με το VAR. Αντί να πάνε να ενημερώσουν τους παίκτες και τους προπονητές καλούν εκπροσώπους ομάδων.

Σχεδιάζει ήδη τριπλή νίκη

Σχεδιάζει ήδη τριπλή νίκη

Αναμένοντας τους διεθνείς να επιστρέψουν, ο Πέδρο Μαρτίνς εντείνει την προετοιμασία της ομάδας, για τα τρία «καυτά» ματς, τα οποία έπονται.

Ο κόσμος δίνει το σύνθημα!

Ο κόσμος δίνει το σύνθημα!

Τεράστια «δίψα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τους τρεις επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ, κάτι το οποίο έδειξαν από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων.