Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχεδιάζει ήδη τριπλή νίκη

Σχεδιάζει ήδη τριπλή νίκη
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 09:55
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δίχως να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει, όλες αυτές τις ημέρες, επάνω στα δύσκολα παιχνίδια, τα οποία ακολουθούν, για τον Ολυμπιακό. ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ, αποτελούν ένα μικρό… βουνό (ακόμη ένα, μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν), το οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να ανέβει, για να φτάσει στους στόχους του.

Ο Μαρτίνς αναμένει την επιστροφή των διεθνών του, από τις υποχρεώσεις τους, με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, προκειμένου να τους βάλει στο… κλίμα, των τριών αγώνων, οι οποίοι έπονται. Καθένας εξ αυτών απαιτεί διαφορετική προσέγγιση και οργάνωση και μόνο με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μπορεί ο Πορτογάλος να τους προετοιμάσει καταλλήλως.

Οι επόμενες δύο-τρεις ημέρες, θα είναι καταλυτικές, για να αρχίσει να σχηματίζει μία πιο σφαιρική εικόνα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του. Και να αρχίσει, σιγά-σιγά, να συνθέτει ενδεκάδες για κάθε ματς, ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση... μια τρύπα στο νερό

Ενημέρωση... μια τρύπα στο νερό

Στα «σκαριά» νέο φάλτσο σχετικά με το VAR. Αντί να πάνε να ενημερώσουν τους παίκτες και τους προπονητές καλούν εκπροσώπους ομάδων.