Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιβράβευση του πλάνου η μεταγραφή του Κωστή

Επιβράβευση του πλάνου η μεταγραφή του Κωστή
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 11:13

Για απόδειξη σωστού πλάνου και επιβράβευση αυτού, έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Σαλαμίνας, με αφορμή τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, στον Ολυμπιακό! Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου ήταν παρών, στα γραφεία του Ολυμπιακού, όταν έπεσαν οι υπογραφές και με ανάρτησή του στο Facebook, μίλησε για την προοπτική και άλλων παικτών της Νέας Σαλαμίνας, να επιτύχουν ανάλογες μεταγραφές, σε κορυφαίες ομάδες!

«Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιωάννη σήμερα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, απέδειξε πόσο σωστό ήταν το πολυετές πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, το οποίο είχε στόχο οι Ακαδημίες μας να «δίνουν» κάθε 1 με 2 χρόνια ποδοσφαιριστές έτοιμους να προσφέρουν στην Α’ Ομάδα.

Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μενεού που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Ιωάννη, φτάνει να συνεχίσουν να δουλεύουν όπως πρέπει, με ταπεινοφροσύνη και υπομονή και να είναι σίγουροι πως το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και όλο το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα είναι δίπλα τους και θα τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να έχουν την πορεία που ονειρεύονται όλοι στο ποδόσφαιρο.

Είμαστε σίγουροι για τις επιτυχίες του Ιωάννη στη συνέχεια της καριέρας του. Ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της οικογένειας μας. Της μεγάλης οικογένειας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Η συνέχεια την Κυριακή στο γήπεδο, μέχρι τον Μάη υπάρχει αρκετός δρόμος. Συνεχίζουμε…!».

Διαβάστε επίσης

Υποψιασμένος, δεν ξεγελιέται…

Υποψιασμένος, δεν ξεγελιέται…

Και αν ο Θρύλος την… πάτησε στο παρελθόν, με παιχνίδια τα οποία αποδείχθηκαν πιο… ύπουλα, από ότι έδειχναν, δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον ΟΦΗ.