Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημείο αναφοράς ο Μεριά...»

«Σημείο αναφοράς ο Μεριά...»
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - 00:00

Ο Γιασίν Μεριά επέστρεψε την Τρίτη (15/10) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά την παρουσία του στο φιλικό της Τυνησίας με το Καμερούν. Εκεί, όπου κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ «άγγιξε» σε κάποιες περιπτώσεις και το γκολ, με τις προωθήσεις του στις στατικές φάσεις...

Στην πατρίδα του, στέκονται στην εμπειρία του κεντρικού τους αμυντικού, Αιμάν Αμπντενούρ. Ο 30χρονος σέντερ μπακ της Καισέρισπορ, σύμφωνα με τους Τυνήσιους, αποτελεί και έναν «δάσκαλο» τόσο για τον αμυντικό του Θρύλου, όσο και για τον Ντίλαν Μπράουν.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Τυνησίας υποστηρίζουν: «Ο Αμπντενούρ, με... όπλο την εμπειρία του, ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του και ειδικά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Γιασίν Μεριά και Ντίλαν Μπράουν. Δύο παίκτες που είναι σημείο αναφοράς για την Τυνησία και που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τόσο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, αλλά και τα αποτελέσματα της, στα επόμενα παιχνίδια...».

Διαβάστε επίσης

Με «όπλο» τον κόσμο στην τριάδα... φωτιά!

Με «όπλο» τον κόσμο στην τριάδα... φωτιά!

Ο Ολυμπιακός θα δώσει σε οκτώ μέρες τρία πολύ σημαντικά ματς! Πρώτα με τον ΟΦΗ (19/10), μετά με την Μπάγερν Μονάχου (22/10) και έπειτα με την ΑΕΚ (27/10). Και τα τρία στο «κάστρο» του!

Το μυαλό μόνο στον ΟΦΗ!

Το μυαλό μόνο στον ΟΦΗ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τις «παγίδες» που κρύβει η αναμέτρηση με τους Κρητικούς και έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες του, ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.