Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φούντωσαν» τα σενάρια για Ολυμπιακό και Βέρα...

«Φούντωσαν» τα σενάρια για Ολυμπιακό και Βέρα...
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 23:19

Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται στο πολύ πλήρες και ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει, έχοντας μάτια σε ολόκληρο τον πλανήτη, κυνηγώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, με τον Αργεντινό πρώην άσο της ομάδας να είναι τις τελευταίες ημέρες στη χώρα του, παρακολουθώντας πολλά ματς Ακαδημιών, αλλά και πρώτων ομάδων.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες του στην Αργεντινή «κυκλοφόρησαν» κάποια ονόματα παικτών, τους οποίους φαίνεται να έχει ξεχωρίσει για τον Ολυμπιακό.

Ένας από αυτούς είναι ο Φάουστο Βέρα, με τον 19χρονο μέσο της Αρχεντίνος Τζούνιορς και διεθνή με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής, να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Τα σενάρια που τον συνέδεαν με τους Πειραιώτες, μάλιστα, «φούντωσαν» τις τελευταίες ώρες, καθώς ο 19χρονος ακολουθεί τον Ολυμπιακό και τον Μάξι Λοβέρα στο Instagram. Κάτι το οποίο μπορεί να μην λέει τίποτα, μπορεί όμως και πάλι να λέει πολλά...

Πάντως, πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, με το Transfermarkt να τον κοστολογεί στα 7.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Αρχεντίνος είχε αρνηθεί πολύ υψηλές προτάσεις από ομάδες του MLS για την παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό μόνο στον ΟΦΗ!

Το μυαλό μόνο στον ΟΦΗ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τις «παγίδες» που κρύβει η αναμέτρηση με τους Κρητικούς και έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες του, ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Με «όπλο» τον κόσμο στην τριάδα... φωτιά!

Με «όπλο» τον κόσμο στην τριάδα... φωτιά!

Ο Ολυμπιακός θα δώσει σε οκτώ μέρες τρία πολύ σημαντικά ματς! Πρώτα με τον ΟΦΗ (19/10), μετά με την Μπάγερν Μονάχου (22/10) και έπειτα με την ΑΕΚ (27/10). Και τα τρία στο «κάστρο» του!