Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο «ξεχασιάρης» κύριος Χούμπελ

Ο «ξεχασιάρης» κύριος Χούμπελ
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένα ξέσπασμα του Χούμπελ στο ΔΣ της ΕΠΟ που έγινε στις 19 Ιουνίου δεν είχε συνέχεια. Κι όμως, ήταν ένα ξέσπασμα αποκαλύψεων ή... αποκαλύψεων, διαλέγεται και παίρνετε, καθώς ο Αυστριακός τοποτηρητής έδειξε πως ξέρει ότι στην ΕΠΟ υπάρχουν δυο μπλοκ, του βορρά και του νότου, ξέρει ότι υπάρχει εμφύλιος, όμως μια που το παραδέχθηκε και μια που το ξέχασε! Για ποια επιτροπεία μιλάμε; Έγραψε κάτι στην έκθεσή του προς τις FIFA, UEFA; Αν ναι, γιατί δεν πήραν θέση για να δουν τι είναι αλήθεια και τι ψέματα; Μέτρα έπρεπε να πάρουν...

Αφορμή για την... έκρηξη του Χούμπελ, στο προαναφερόμενο ΔΣ, είχε αποτελέσει η αποχώρηση επτά παραγόντων της ΕΠΟ (πρόκειται για τους Βακάλη, Θωμαϊδη, Παπαχρήστο, Δημητρίου, Ασλανίδη, Ψαρρόπουλο, Λεουτσάκο) επειδή δεν έμπαινε σε ψηφοφορία το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Περέιρα καθώς δεν ήθελαν να μείνει και ο Γραμμένος έδειξε ότι δεν ελέγχει το ΔΣ. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Χούμπελ τους κατηγόρησε και έλλειψη ανεξαρτησίας, δείχνοντας μέχρι και δημοσίευμα ότι η... αποχή προκηρύχτηκε με εντολή Μελισσανίδη!

Ο Χούμπελ, σύμφωνα με δημοσιεύματα για το τότε (19/06) ΔΣ της ΕΠΟ, φέρεται να είχε πει: «Τα μέλη θα έπρεπε να μείνουν και να πουν τις απόψεις και όχι να φύγουν. Γίνεται ζωντανή αναμετάδοση όλων όσων γίνονται εδώ και αυτό είναι μια παρατήρηση που δεν είναι θετική για την ΕΠΟ. Δεν είναι κατανοητό και μου δημιουργεί έκπληξη πως εκλεγμένα μέλη αποχωρούν από το συμβούλιο για διάφορους λόγους. Τα site γράφουν ότι ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε και τους είπε να φύγουν (στο σημείο αυτό έδειξε με κινητό του συγκεκριμένο δημοσίευμα). Δεν ξέρω ελληνικά αλλά όλοι γράφουν αυτό το πράγμα. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα».

Στο συγκεκριμένο ΔΣ αντέδρασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου και του επεσήμανε ότι «εγώ είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΑΕΚ», ζητώντας του να ανακαλέσει για ΑΕΚ και Μελισσανίδη. Στο επόμενο ΔΣ του ζήτησε να ανακαλέσει και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, όμως προέκυψε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ διέρρεε ότι θα κινηθεί νομικά.

Όμως, όλα δείχνουν περασμένα, ξεχασμένα για την... κομπανία της «εξυγίανσης», όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο. Την ίδια στιγμή οι φίλαθλοι ψάχνουν να βρουν που υπάρχει... εποπτεία!

Διαβάστε επίσης

«Σημείο αναφοράς ο Μεριά...»

«Σημείο αναφοράς ο Μεριά...»

Νέα, κολακευτικά σχόλια από τυνησιακά ΜΜΕ για τον στόπερ του Ολυμπιακού, με αφορμή τις εμφανίσεις του με την εθνική της πατρίδας του...