Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θρυλική Xperience ημέρα! (pics)

Θρυλική Xperience ημέρα! (pics)
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - 16:43

Την Τετάρτη (16/10) εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού έζησαν μια ημέρα σαν ποδοσφαιριστές του Θρύλου στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη!

Η ημέρα ξεκίνησε με το πούλμαν της ομάδας να παραλαμβάνει τους εκπροσώπους από το parking του «Γ. Καραϊσκάκης», μεταφέροντάς τους στο Ρέντη. Το προσωπικό του Προπονητικού μας Κέντρου υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες και ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους χώρους, όπου προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου (τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών), αφού πριν γευμάτισαν στο εστιατόριο της ομάδας.

Στη συνέχεια, παρακολούθησαν την προγραμματισμένη προπόνηση και εν συνεχεία, όλοι τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, καθώς και με το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν και αυτόγραφα των παικτών της μεγάλης τους αγάπης!

Επόμενος σταθμός; Το «Γ. Καραϊσκάκης»! Το πούλμαν της ομάδας παρέλαβε και πάλι τους συμμετέχοντες για να τους επιστρέψει εκεί από όπου τους παρέλαβε, ολοκληρώνοντας μια ημέρα… άκρως «ερυθρόλευκη»!

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία για ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προπονήσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου. Επέστρεψαν στο Ρέντη και οι τελευταίοι διεθνείς παίκτες.