Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έδεσε» στο Λιμάνι τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός! (pic)

«Έδεσε» στο Λιμάνι τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός! (pic)
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - 17:05

Στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ντανιέλ Ποντένσε, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν γνωστό ότι ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το 2023.

Ο Θρύλος «έδεσε» με αυτό τον τρόπο τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών, βάζοντας έτσι τέλος στις… ορέξεις πολλών ομάδων από το εξωτερικό…

Ο Ποντένσε αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον «δένουν» στο Λιμάνι.

Ο 23χρονος εξτρέμ του Θρύλου έχει τραβήξει το τελευταίο διάστημα τα βλέμματα πολλών ομάδων από το εξωτερικό, με την Άρσεναλ να εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες να έχει έντονο ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της, ωστόσο, οι Πειραιώτες έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι θέλουν να τον διατηρήσουν στην δική τους ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Ο 23χρονος Πορτογάλος, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, έως και το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2018 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα, μετρώντας μέχρι τώρα 55 συμμετοχές και 10 τέρματα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανανέωσε με τον Ολυμπιακό! / @podence has renewed with Olympiacos FC! ????⚪️ #Olympiacos #DanielPodence #Football #Renewed #WeKeepOnDreaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Ο «Σούπερμαν» θα συνεχίσει να «γλεντάει» κόσμο! (vids)

Ο «Σούπερμαν» θα συνεχίσει να «γλεντάει» κόσμο! (vids)

Ο Πορτογάλος παικταράς του Ολυμπιακού ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Θρύλο μέχρι το 2023, όντας έτοιμος να μοιράσει ακόμη περισσότερες… σακούλες, συνεχίζοντας να προσφέρει θέαμα, αλλά και ουσία στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Στην τελική ευθεία για ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία για ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προπονήσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου. Επέστρεψαν στο Ρέντη και οι τελευταίοι διεθνείς παίκτες.