Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πώς να μην είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!

Και πώς να μην είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - 21:07

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανανέωσε την Πέμπτη (17/10) το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, στον οποίο θα συνεχίσει μέχρι το 2023.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ στις δηλώσεις του μετά την γνωστοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες δεν έκρυψε την τεράστια χαρά του, τονίζοντας αρκετές φορές ότι είναι ευτυχισμένος στον Θρύλο.

Ο Ποντένσε έχει καταφέρει μέσα από τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα να συζητείται σε όλη την Ευρώπη, όντας στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων, όπως είναι η Άρσεναλ.

Επίσης, βρίσκεται στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, άσχετα αν… κόπηκε στο τέλος από τον ομοσπονδιακό του τεχνικό την τελευταία στιγμή για τα δύο πρόσφατα ματς της εθνικής Πορτογαλίας.

Επιπλέον, έχει αγαπηθεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίο τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία, ενώ έκανε πραγματικότητα και ένα από τα όνειρά του να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Πώς, λοιπόν, να μην αισθάνεται ευτυχισμένος ο Ποντένσε και να μην επιθυμεί να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό;

Ο 23χρονος Πορτογάλος άσος έχει βρει το Λιμάνι του και δεν ήθελε με τίποτα να το χάσει, παραμένοντας στον Θρύλο, όντας αποφασισμένος και πανέτοιμος να τα δώσει όλα για να ζήσει νέες μεγάλες στιγμές με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Δεν θα πέφτει καρφίτσα (και) με ΟΦΗ, ΑΕΚ!

Δεν θα πέφτει καρφίτσα (και) με ΟΦΗ, ΑΕΚ!

Τεράστια η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά το sold out στο ματς με την Μπάγερν, έχει εξαφανίσει τα περισσότερα διαθέσιμα εισιτήρια για τους αγώνες με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ. Μόλις 4.000 απομένουν ενόψει «κιτρινόμαυρων», 5.500 ενόψει Κρητικών.