Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξέφρασε τη χαρά όλων των ΓΑΥΡΩΝ…

Εξέφρασε τη χαρά όλων των ΓΑΥΡΩΝ…
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 16:29
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία συζήτηση, την οποία είχε ζωντανά στη Nova, ενόψει της αγωνιστικής της Super League 1, η οποία πλησιάζει, ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε, κατόπιν ερώτησης, η οποία του έγινε, στην ανανέωση του συμβολαίου, του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε μία πολύ ωραία κουβέντα, η οποία «κουβαλάει» και μία πολύ μεγάλη αλήθεια…

«Είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση η ανανέωση του συμβολαίου του Ποντένσε. Και ο Ολυμπιακός είναι ικανοποιημένος από αυτά που δίνει ο παίκτης και ο παίκτης είναι χαρούμενος εδώ». Εντάξει… Κουβαλάει μέσα της περισσότερες, της μιας, αλήθειες, η κουβέντα αυτή του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, η βασική είναι ετούτη: «Είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση η ανανέωση του συμβολαίου του Ποντένσε». Και πράγματι. Είναι. Όχι μόνο για τον παίκτη, ή την ομάδα. Αλλά και για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ένας ποδοσφαιριστής, από εκείνους, τους οποίους οι φίλοι του Θρύλου… λατρεύουν να… λατρεύουν! Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές εκείνους, τους οποίους τρελαίνονται να βλέπουν με την μπάλα στα πόδια. Ενσαρκώνουν εκείνη την μαγεία, την οποία ο κόσμος του Ολυμπιακού αντίκρισε και… χόρτασε, από παίκτες, τύπου… Τζιοβάνι.

Δεν είμαστε… ιερόσυλοι. Δεν συγκρίνουμε τους δύο. Αλλά όπως ο μεγάλος «Ζίο», για παράδειγμα, ξεσήκωνε τα πλήθη, με τα γκολ και τις ενέργειές του, έτσι και ο Ποντένσε τώρα… Με μια ντρίμπλα, με ένα πλασέ, με μία υπέροχη ασίστ. Έχει και εκείνος το… κάτι μαγικό, που πρέπει να έχει ένας τέτοιος παίκτης, για να μπει, για τα καλά, στην καρδιά όλων των ΓΑΥΡΩΝ!

Οι αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού, στην είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου, του Ντανιέλ Ποντένσε, ήταν… εξωπραγματικές. Μηνύματα αστείρευτης χαράς, συγχαρητήρια στην ομάδα, στον παίκτη. Ήταν πολύ εκδηλωτικοί οι ΓΑΥΡΟΙ, με τον Πορτογάλο άσο. Και αυτό έχει και μία άλλη εξήγηση. Μία άλλη… αιτία.

Βλέπουν, πολύ καλά, το πόσο πολύ ο παικταράς Ντανιέλ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να φοράει τη φανέλα! Το πόσο ευτυχισμένος είναι, εδώ όπου βρίσκεται. Και, για να είμαστε ειλικρινής, ΑΥΤΟ το πράγμα, ο κόσμος του Ολυμπιακού, το εκτιμάει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από οτιδήποτε άλλο! Όπως το εκτιμούσε και με τον μεγάλο «Ζίο»…

Διαβάστε επίσης

Πότε επιστρέφει ο Λάζαρος...

Πότε επιστρέφει ο Λάζαρος...

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον λόγο όπου έχει καθυστερήσει η επιστροφή του Λάζαρου, τονίζοντας ότι σε 10-12 ημέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.