Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

22 μέρες είναι πολλές...

22 μέρες είναι πολλές...
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 19:11

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (19/10) στο Ναό τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, θα επιστρέψουν στο «σπίτι» τους μετά από 22 ημέρες, με το τελευταίο εντός έδρας ματς να είχε πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Λαμία, όπου ο Θρύλος πήρε τη νίκη με 2-0.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ομάδα και κόσμος ανυπομονούν για τη σέντρα της αυριανής αναμέτρησης, μη βλέποντας την ώρα να επιστρέψουν ξανά στο Ναό.

22 μέρες μακριά από το Φαληρικό γήπεδο είναι πολλές, με τους Πειραιώτες να είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1, την ώρα που ο κόσμος ετοιμάζεται να αποτελέσει για ακόμη μία φορά τον 12ο παίκτη των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Πότε επιστρέφει ο Λάζαρος...

Πότε επιστρέφει ο Λάζαρος...

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον λόγο όπου έχει καθυστερήσει η επιστροφή του Λάζαρου, τονίζοντας ότι σε 10-12 ημέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.