Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεμίζουμε το Ναό! Όλοι μαζί, μία γροθιά» (pic)

«Γεμίζουμε το Ναό! Όλοι μαζί, μία γροθιά» (pic)
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 21:34

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει το Σάββατο (19/10) ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς έστειλε το μήνυμά του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το Ναό, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στο τρίποντο.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Μια ακόμα μάχη για το Πρωτάθλημα! Γεμίζουμε το ΝΑΟ του ποδοσφαίρου και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ! Όλοι μαζί, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Θρύλε μου η ζωή...».

Δείτε το ποστάρισμά του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια ακόμα μάχη για το Πρωτάθλημα! Γεμίζουμε το ΝΑΟ του ποδοσφαίρου και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ! Όλοι μαζί, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Θρύλε μου η ζωή... #olympiacos #gate7 #????⚪️werulethisland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Karapapas (@karapapas) στις

Διαβάστε επίσης

Ξεκουράζονται με ΟΦΗ, παίζουν με Μπάγερν...

Ξεκουράζονται με ΟΦΗ, παίζουν με Μπάγερν...

Εκτός από τον Βαλμπουενά, στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ δεν βρίσκονται επίσης οι Ομάρ και Τσιμίκας, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στο επόμενο αγώνα με την Μπάγερν...

«Νοκ άουτ» ο Βαλμπουενά…

«Νοκ άουτ» ο Βαλμπουενά…

Ο Γάλλος άσος των Πειραιωτών υπέστη τράβηγμα στο δεξί δικέφαλο μηριαίο και έμεινε εκτός από το ματς με τον ΟΦΗ. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο (19/10) για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.