Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

To Παναθηναϊκός-ΟΦΗ παράδειγμα, προς αποφυγή…

To Παναθηναϊκός-ΟΦΗ παράδειγμα, προς αποφυγή…
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 11:34

Ο Πέδρο Μαρτίνς μελετά πολύ τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Είναι, αυτό, ένα από τα χαρακτηριστικά του, ως προπονητής. Δεν επαναπαύεται στην αξία της ομάδας του, δουλεύοντας με παρωπίδες και κάνοντας μόνο αυτά που εκείνος νομίζει σωστά. Βλέπει, παρατηρεί, σημειώνει, μαθαίνει, τι κάνουν, αλλά και τι δεν κάνουν σωστά, οι… άλλοι.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε πολύ, ενόψει του αποψινού αγώνα, με τον ΟΦΗ, είναι εκείνο των Κρητικών στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ, απέναντι στους «πράσινους» αποτελεί για τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, παράδειγμα προς αποφυγή. Και τα λάθη των «πρασίνων», τα οποία έφεραν το αποτέλεσμα, υπέρ των Κρητικών, αποτελούν σημεία αναφοράς, στη μελέτη και τη… βιντεοθεραπεία, των προηγουμένων ημερών.

Ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε το εν λόγω ματς, για να επισημάνει πολλά πράγματα, στους ποδοσφαιριστές του. Λάθη του Παναθηναϊκού, αλλά και σωστά του ΟΦΗ. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην καθίσει και να περιμένει, να δει τι παιχνίδι θα κάνει, απόψε, ο αντίπαλός του. Θα αναλάβει την πρωτοβουλία, στο ματς. Ακόμη και έτσι, βέβαια, υπάρχουν πολλά πράγματα, από εκείνο το ματς, τα οποία οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να προσέξουν και να… αποφύγουν.

Διαβάστε επίσης

Ξέρει, τώρα, που πατάει

Ξέρει, τώρα, που πατάει

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, των εξετάσεων του Βαλμπουενά, αρχίζει ήδη να καταστρώνει πλάνα για Μπάγερν και ΑΕΚ.

Νίκη πάση θυσία…

Νίκη πάση θυσία…

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αφήσει τις αναποδιές να του στερήσουν το τρίποντο, κόντρα στον ΟΦΗ.