Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε δείξε στον ΟΦΗ τι σημαίνει Πειραιάς!

Θρύλε δείξε στον ΟΦΗ τι σημαίνει Πειραιάς!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 15:57

Η στιγμή της επιστροφής στο γήπεδο Καραϊσκάκη, έφτασε! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον ΟΦΗ, στο κάστρο του, με στόχο να φτάσει σε ακόμη μία νίκη, στο πρωτάθλημα της Super League 1! Με απώτερο στόχο το 45ο και πιο άμεσο τη συνέχεια του νικηφόρου και αήττητου σερί του, ο Θρύλος έχει την απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, να διαχειριστεί, αλλά και ένα πλούσιο ρόστερ, με ποιότητα και ταλέντο.

Ο κόσμος θα είναι και πάλι παρών, δίπλα στην ομάδα, να δώσει ώθηση και δύναμη, για να έρθει η νίκη, ώστε η ομάδα να παραμείνει πρώτη και με την απαιτούμενη ηρεμία, να δουλέψει για τα σούπερ παιχνίδια που έρχονται, με Μπάγερν και ΑΕΚ.

Οι λύσεις για το κενό του Βαλμπουενά αρκετές. Ο Κούτρης θα πάει αριστερά στην άμυνα, ενώ στην επίθεση προβάδισμα έχει ο Ελ Αραμπί. Ο Σουντανί, επίσης, αναμένεται να φορέσει φανέλα βασικού, όπως και ο Αβραάμ, τον οποίο ο Μαρτίνς εμπιστεύεται.

Θυμίζουμε την αποστολή: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???? MATCHDAY ⚽️ Olympiacos FC vs OFI FC ???? #Slgr ???? G. Karaiskakis Stadium, 19:30???????? #Οlympiacos #Matchday #Football #Legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Ο.Φ.Η. / The squad players selected ahead of the match against O.F.I. FC. ????⚪️⚽️ #Olympiacos #Slgr #Football #SquadList

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Των βοηθών τα... καμώματα

Των βοηθών τα... καμώματα

Ο Νικολαΐδης έπρεπε να είναι τιμωρημένος, ο Πάτρας δεν έπρεπε να μπει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ. Πότε θα παραιτηθεί ο Περέιρα επειδή έβαλε μόνο Θεσσαλονικείς;

Ξέρει, τώρα, που πατάει

Ξέρει, τώρα, που πατάει

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, των εξετάσεων του Βαλμπουενά, αρχίζει ήδη να καταστρώνει πλάνα για Μπάγερν και ΑΕΚ.