Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Των βοηθών τα... καμώματα

Των βοηθών τα... καμώματα
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 16:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Νικολαΐδης και Πάτρας (από τη Θεσσαλονίκη) είναι οι δυο βοηθοί του Παπαδόπουλου (λογικό αφού και ο ρέφερι είναι από την Θεσσαλονίκη). Ο Νικολαΐδης έχει ένα κοινό με τον Παπαδόπουλο, καθώς έγιναν διεθνείς επί θητείας Γραμμένου στην ΕΠΟ. Ο Παπαδόπουλος πήρε το σήμα της FIFA το 2017, ενώ τα έκανε «μαντάρα» και σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Επίσης, ο Νικολαΐδης πήρε το σήμα του διεθνή τον περασμένο Ιανουάριο. Ο δε Πάτρας δεν είναι διεθνής.

Επειδή το θέμα μας είναι η αγωνιστική «ακτινογραφία» των βοηθών, ο Νικολαΐδης έχει πολύ καιρό να μπει στον Ολυμπιακό, πιο συγκεκριμένα από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-3, όπου ήταν καλός. Όμως, σήμερα κανονικά έπρεπε να είναι τιμωρημένος, επειδή στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-0, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Θεσσαλικής ομάδας στο σεμινάριο για το VAR «ο διαιτητής Παπαδόπουλος και ο βοηθός Νικολαΐδης που ήταν σε απόσταση 2 μέτρων από τη φάση έδωσαν αυτήν την ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα και απέβαλαν τον ποδοσφαιριστή μας», εννοώντας τον Ζίφκοβιτς, άρα έπρεπε να τιμωρηθεί και ο διαιτητής Παπαδόπουλος!

Ο Πάτρας μπαίνει μετά από καιρό σε αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Ηταν μαζί με τον Παπαδόπουλο στον αγώνα Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2, όπου έκανε λάθος στη μοναδική φάση που είχε για οφσάιντ, καθώς στο 17' σταμάτησε επίθεση του Φορτούνη που έβγαινε τε α τετ με τον Κυριακίδη για το 0-2.

Και τελειώνουμε με ένα σημαντικό ερώτημα: Πότε θα παραιτηθεί ο Περέιρα επειδή στον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ έβαλε μόνο Θεσσαλονικείς, καθώς εκτός από τους βοηθούς της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι και ο ρέφερι Παπαδόπουλος που όπως και ο Νικολαΐδης έγινε διεθνής επί... εξυγίανσης, από την ίδια ένωση είναι και ο τέταρτος (Αγγελάκης).

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα για τον Σίλε

Πρόβλημα για τον Σίλε

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, λίγες ημέρες πριν τον Ολυμπιακό.

Ξέρει, τώρα, που πατάει

Ξέρει, τώρα, που πατάει

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, των εξετάσεων του Βαλμπουενά, αρχίζει ήδη να καταστρώνει πλάνα για Μπάγερν και ΑΕΚ.