Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ! (pic)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ! (pic)
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 18:47

Πανέτοιμος για την πρώτη μεγάλη «μάχη» από τις τρεις που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 19:30 τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «ερυθρόλευκων», με τους Τοροσίδη, Σεμέδο, Αβραάμ και Κούτρη να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Γκιλιέρμε με τον Μπουχαλάκη, με τους Ποντένσε και Λοβέρα να βρίσκονται στις πτέρυγες.

Τέλος στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Σουντανί και Γκερέρο, σε σύστημα 4-4-2.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο, Αβραάμ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Σουντανί, Λοβέρα, Γκερέρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Ο.Φ.Η.! / The line-up for today's match against O.F.I. FC! ????⚪️ #Οlympiacos #Slgr #Football #LineUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 2-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 2-1 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 (live gavros.gr/NS2) τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη με στόχο μόνο τη νίκη, που θα τον κρατήσει στην κορυφή!

Δεν σηκώνει... κεφάλι η Μπάγερν!

Δεν σηκώνει... κεφάλι η Μπάγερν!

Οι «Βαυαροί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, παρά το γεγονός ότι είχαν την υπεροχή για τουλάχιστον 65 λεπτά αγώνα. Ο Φινμπόγκασον ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Πρόβλημα για τον Σίλε

Πρόβλημα για τον Σίλε

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, λίγες ημέρες πριν τον Ολυμπιακό.