Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σηκώνει... κεφάλι η Μπάγερν!

Δεν σηκώνει... κεφάλι η Μπάγερν!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 18:32

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά η Μπάγερν Μονάχου. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, παρά το γεγονός ότι έκαναν την ανατροπή στο σκορ στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 2-2.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Φινμπόγκασον, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις του ματς.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τη Μπάγερν, έχει πλέον να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Νίκλας Σίλε, με τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό να δείχνει ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο αριστερό του γόνατο.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στα 30 δευτερόλεπτα του ματς με τον Ρίχτερ και στη συνέχεια... κάθισαν πάνω στο προβάδισμά τους. Αποτέλεσμα ήταν να ισοφαριστούν από τον Λεβαντόφσκι στο 14’ όταν ο Γκνάμπρι έκανε την σέντρα, με τον Πολωνό επιθετικό να πετυχαίνει με κεφαλιά ένα ακόμα τέρμα τη φετινή χρονιά. Μετά την ισοφάριση η Μπάγερν ανέβασε την απόδοσή της και είχε δοκάρι με τον Γερμανό εξτρέμ στο 39’, μετά από σέντρα του Αλάμπα. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν και αυτή για τη Μπάγερν, με τον Τιάγκο να χάνει διπλή ευκαιρία προκειμένου να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ότι δεν κατάφερε ο Ισπανός, το έκανε ο Γκνάμπρι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49’ ο Γερμανός εξτρέμ έκανε την παράλληλη κίνηση προς την εστία και με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έκανε την ανατροπή για το 1-2 της ομάδας από το Μόναχο.

Το ματς κυλούσε στον ρυθμό της Μπάγερν, μέχρι και 70’. Δύο λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Φινμπόγκασον, ο οποίος ανέβασε επιθετικά τους γηπεδούχους. Αποκορύφωμα στο 90’+1 όταν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αουγκσμπουργκ (Μάρτιν Σμιντ): Κούμπεκ, Λίχσταϊνερ, Γιέβνται, Μαξ, Ουντουοκάι, Οξφορντ (63' Γιένσεν), Μόραβεκ, Κεντίρα, Νίντερλεχλερ (68' Φινμπόγκασον), Ρίχτερ (82' Κόρδοβα), Βάργας

Μπάγερν Μονάχου (Μάρτιν Σμιντ): Νόιερ, Ζίλε (12' Αλάμπα), Κίμιχ, Ερναντές, Παβάρ, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Κουτίνιο (80' Μίλερ), Γκνάμπρι (86' Γκορέτσκα), Κομάν, Λεβαντόφσκι.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα για τον Σίλε

Πρόβλημα για τον Σίλε

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, λίγες ημέρες πριν τον Ολυμπιακό.