Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν καλύτεροι»

«Ήμασταν καλύτεροι»
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 22:01

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση της ομάδας του, ειδικά σε κάποια διαστήματα, στη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και έπρεπε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, έβγαλε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με εξαίρεση το γκολ που ακυρώθηκε ήμασταν καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα και θα φανεί και στο πρωτάθλημα αυτό».

Για την αλλαγή συστήματος: «Η ομάδα μας έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα και μπορεί θα το δείξει με όποιο σύστημα παίζουμε. Το 4-4-2 το έχουμε παίξει και με τον Βαλμπουενά ως δεύτερο επιθετικό, σήμερα ήταν άλλος σε αυτή τη θέση».

Διαβάστε επίσης

«Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, δεν φοβόμαστε την Μπάγερν»

«Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, δεν φοβόμαστε την Μπάγερν»

Ο Μπρούνο Γκασπάρ τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού με νίκη, ενώ υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυναμική να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο.

Δεν τον σταματούν με… τίποτα!

Δεν τον σταματούν με… τίποτα!

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ και την… εξυγιαντική διαιτησία του Παπαδόπουλου (2-1 με δύο γκολ Σουντανί) και προελαύνει προς το 45ο! Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα…

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ!

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.