Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθεώθηκε ξανά ο Μαρτίνς!

Αποθεώθηκε ξανά ο Μαρτίνς!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 22:55

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ, συνεχίζοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του παιχνιδιού, έβγαλαν αρκετά από τα στοιχεία του παιχνιδιού τους και έτσι έφτασαν στο πολυπόθητο τρίποντο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, λοιπόν, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης καταχειροκρότησε τους παίκτες του Θρύλου, ενώ αποθέωσε για μία ακόμη φορά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου άκουσε για μία ακόμη φορά το όνομά του να γίνεται σύνθημα από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι αναγνωρίζουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και φτάνει στα αποτελέσματα που θέλει, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να το αναγνωρίζει αυτό και να τον αποθεώνει.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός να ξανακερδίσει το πρωτάθλημα»

«Ο Ολυμπιακός να ξανακερδίσει το πρωτάθλημα»

Ο MVP της νίκης του Θρύλου με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ, Χιλάλ Σουντανί τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχε, υπογραμμίζοντας όμως ότι το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

«Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, δεν φοβόμαστε την Μπάγερν»

«Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, δεν φοβόμαστε την Μπάγερν»

Ο Μπρούνο Γκασπάρ τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού με νίκη, ενώ υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυναμική να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο.