Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μιλήσουμε και για το πέναλτι, στο 3’, επάνω στον Σεμέδο; (pics)

Να μιλήσουμε και για το πέναλτι, στο 3’, επάνω στον Σεμέδο; (pics)
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 - 14:06
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ναι, υπάρχει πέναλτι που δεν έδωσε ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1 και σας παρουσιάζουμε και τη φωτογραφία. Είναι το ξεκίνημα της φάσης στο 3'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποντένσε, ο Νάστος ξεκίνησε να τραβά τον Σεμέδο και στη συνέχεια ο παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο έδαφος με συνέπεια, να μη μπορέσει να διεκδικήσει την κεφαλιά, ενώ η μπάλα είχε φτάσει δίπλα του. Πρόκειται για μεγάλο λάθος του Παπαδόπουλου και είναι απορίας άξιο που δεν κλήθηκε στο VAR από τον Κουμπαράκη.

Όσο για δήθεν πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού στο 33', πρόκειται για παράβαση που υπάρχει μόνο στην φαντασία τους. Είναι και η τακτική τους, επειδή φωνάζουν οι Πειραιώτες. Πάντα να βρίσκουν «αντίβαρο» για να παρουσιάσουν ότι ευνοούνται, ώστε να συνεχίζεται το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, επειδή θα χρειαστούν κιάλια για να βλέπουν τον Ολυμπιακό.

Αν προσέξετε τη φάση του 33' ο Φιγκεϊρέδο έχει τσιμπήσει τη μπάλα και πέφτει χωρίς να υπάρχει επαφή με το πόδι του Σεμέδο. Αυτό είδαν στο VAR.

Να μην ξεχάσουμε και το άλλο μεγάλο λάθος του Παπαδόπουλου, ο οποίος στο 30' δεν απέβαλε τον Κοροβέση με απευθείας κόκκινη κάρτα ο οποίος πήγε με τις τάπες στο πόδι του Ποντένσε. Η κόκκινη ήταν ο ορισμός.

Γενικά, ο Παπαδόπουλος είναι ένας από τους χειρότερους διαιτητές που πέρασαν από το Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης