Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» (vid)

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» (vid)
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 - 18:37

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάξι Λοβέρα κόντρα στον ΟΦΗ, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη με 2-1, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Θρύλου έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης στο Olympiacos TV, τονίζοντας τη σημασία της νίκης για τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, υπογραμμίζοντας ότι όλοι στην ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, προκειμένου να κάνουν καλό παιχνίδι και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πράγματι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, μας δυσκόλεψε αρκετά, ιδιαίτερα με τις αντεπιθέσεις του. Όμως, ευτυχώς, καταφέραμε να κερδίσουμε και πήραμε ακόμη τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».

Για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξεκουραζόμαστε καλά, γιατί έρχονται πολύ όμορφα παιχνίδια».

Για το ματς με την Μπάγερν:

«Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πάρα πολύ δύσκολο, πολύ υψηλού επιπέδου. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Μοίρασαν Leone και πολλά χαμόγελα! (vid)

Μοίρασαν Leone και πολλά χαμόγελα! (vid)

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο από την εξαιρετική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την Stoiximan να δώσει χαρά σε μικρά παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο Ναό.