Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Την Τρίτη (22/10) σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Μόναχο!

Την Τρίτη (22/10) σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Μόναχο!
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - 18:22

Από την Τρίτη (22/10) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο.

Οι ερυθρόλευκοι στη σχετική ανακοίνωσή τους ενημερώνουν για την προτεραιότητα που θα δοθούν τα μαγικά χαρτάκια αλλά και για τα έγγραφα που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι φίλοι της ομάδας για να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Υπενθυμίζεται πως το ματς στη Γερμανία είναι για την 4η αγωνιστική του Champions League και θα διεξαχθεί την Τετάρτη (06/11) στην «Allianz Arena»

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στην BAYERN MUNICH, που θα διεξαχθεί στην «Allianz Arena» την Τετάρτη 6/11/2019 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Γερμανία, ως εξής :

Την Τρίτη 22/10 (10:00 – 20:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς δυο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, για το δεύτερο εισιτήριο απαιτείται και κάρτα φίλαθλου του Ερασιτέχνη.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 50€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ»

Διαβάστε επίσης