Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάνουμε τα πάντα για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος!»

«Κάνουμε τα πάντα για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος!»
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - 17:33

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας και στο γεγονός ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του παίζουν πάντα, προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι, αλλά και στο έξτρα κίνητρο που έχει, ώστε να κρατήσει την εστία ανέπαφη κόντρα στους Βαυαρούς!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σα:

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον από τους επιθετικούς της Μπάγερν;

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Όλοι ξέρουμε ότι είναι σπουδαία ομάδα και όλοι είναι καλοί. Δεν έχει νόημα να ξεχωρίσουμε κάποιον συγκεκριμένα. Και εμείς όμως είμαστε καλοί και αύριο θα δούμε έναν ωραίο αγώνα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό για εσένα ή κάπως σε φοβίζει αυτό το στατιστικό;

«Μου δίνει κίνητρο πραγματικά. Μπορεί να έχουν σκοράρει σε όλα τους τα ματς, αλλά και ο Ολυμπιακός το έχει κάνει αυτό. Το να παίζεις μέσα στο Καραϊσκάκη δεν είναι εύκολο για κανέναν, οπότε υπάρχει για εμάς μεγάλο κίνητρο να υποδεχτούμε την Μπάγερν».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο. Με τον ΟΦΗ είχε 25.000 και με την Μπάγερν θα είναι sold out, τι υπόσχεστε στον κόσμο;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Αυτό δείχνει ότι είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά μας. Και εμείς κάνουμε τα πάντα για να είναι ικανοποιημένοι. Θέλουμε να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας και να δημιουργήσουν μία ωραία ατμόσφαιρα. Θα έχουμε μία ωραία βραδιά, με μία υπέροχη ατμόσφαιρα όπως πάντα δημιουργούν».

Διαβάστε επίσης