Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, το έδειξε και με την Τότεναμ»

«Δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, το έδειξε και με την Τότεναμ»
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - 19:25

Προσοχή στον Ολυμπιακό ζήτησε από τους παίκτες του ο Νίκο Κόβατς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού (22/10) αγώνα.

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου επεσήμανε, ότι στόχος της ομάδας του θα είναι και αύριο η νίκη και σχολίασε και την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Μάλιστα, χαρακτήρισε δυνατό αντίπαλο τον Θρύλο, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα των ΓΑΥΡΩΝ στον Ναό!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κόβατς:

Για το αν θα αγωνιστεί ο Γκνάμπρι:

«Είναι υγιής, το απέδειξε και με την Άουγκσμπουργκ και με την Εθνική ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Ζίλε και τις σκέψεις του στην άμυνα:

«Έχουμε καλή ομάδα, ο καθένας θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχω πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Λυπάμαι για τον Ζίλε, δεν πρέπει να βιαστεί να επιστρέψει, ένας-δυο μήνες παραπάνω δεν θα πρέπει να τον αγχώσουν για να γυρίσει πιο γρήγορα απ’ όσο πρέπει»

Για τον Μίλερ και αν δεν παίζει πολύ λόγω Κουτίνιο:

«Είναι σημαντικός παίκτης, αν θα παίξει τώρα ή αργότερα δεν έχει σημασία. Είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας, το αποδεικνύει σε κάθε σεζόν. Θέλει να παίζει άσχετα από τη θέση. Μπορεί να παίζει και δεξιά. κάθε παίκτης είναι σημαντικός και κάθε παίκτης θα έχει το χρόνο του»

Για τον Χάβι Μαρτίνεθ:

«Κάθε παίκτης θα έχει τις ευκαιρίες του. Δε σημαίνει ότι αν παίζει στην άμυνα δεν θα δεχόμαστε γκολ, έπαιξε και με την Άουγσμπουργκ αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ. Εμείς αποφασίζουμε για το ποιος θα παίζει (σε ερώτηση αν πιέζεται από τον πρόεδρο να χρησιμοποιεί τον παίκτη)».

Για το ότι έχει καιρό να πάρει το Champions League η Μπάγερν και αν μετράει αυτό για τη διαφορά απόδοσης σε σχέση με το πρωτάθλημα:

«Σίγουρα θέλουμε να το κατακτήσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν είμαστε τόσο κακοί στο πρωτάθλημα, μπορούσαμε να είχαμε νικήσει στο τελευταίο ματς, έχουμε βάλει 15 γκολ περισσότερα σε σχέση με πέρυσι, έχουμε δεχτεί τρία παραπάνω. Στο τελευταίο πρέπει να δουλεύουμε».

Για το αν θα είναι αποτυχία για την Μπάγερν εφόσον δεν μπορέσει δε νικήσει τον Ολυμπιακό:

«Είμαστε φτιαγμένοι για να νικάμε κάθε ματς. Παίζουμε όμως με έναν δυνατό αντίπαλο που επέστρεψε από το 0-2 σε 2-2 με την Τότεναμ, έχει πολύ δυνατή έδρα και υποστήριξη από το κοινό, δεν θα είναι εύκολο. Αλλά ποτέ πριν από ένα ματς δεν σκεπτόμαστε την περίπτωση να μην κερδίσουμε».

Για την ατμόσφαιρα:

«Έχω παίξει κι εγώ στην Ελλάδα ως αντίπαλος. Είναι διασκεδαστικό σε τέτοια ατμόσφαιρα να παίζεις, ίσως δίνει και μεγαλύτερο κίνητρο».

Για τα χαρακτηριστικά του Σούλε που θα λείψουν, όπως η δύναμη στις μονομαχίες:

«Έχουμε κι άλλους παίκτες, τον Λούκας, τον Παβάρ, τον Μπόατενγκ, σίγουρα πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη και διεθνή. Όμως είμαστε η Μπάγερν και έχουμε πάντα λύσεις».

Για τον λόγο που είναι χειρότερη η άμυνα από πέρυσι:

«Είμαστε πιο επιθετικοί φέτος, ίσως παραμελούμε λίγο την άμυνα. Πρέπει να έχουμε καλύτερη ισορροπία. Αλλά καμία φορά μας λείπει η συγκέντρωση, όπως στο τελευταίο ματς».

Διαβάστε επίσης