Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε την Μπάγερν Μονάχου να λυγίσει! (pics)

Κάνε την Μπάγερν Μονάχου να λυγίσει! (pics)
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 17:54

Αυτή η ομάδα, ο Ολυμπιακός, έχει μάθει να ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Απόψε το βράδυ στις 22:00, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποδέχεται, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, την Μπάγερν Μονάχου και απέναντί του βρίσκει, με αυτό τον τρόπο, το πιο υψηλό εμπόδιο από όλα. Απέναντι σε ένα μεγαθήριο, καλείται να δείξει ξανά το μεγαλείο του, την τεράστια αξία του. Το μέγεθός του, ως ο πραγματικός… γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Θρύλος φτιάχτηκε στα δύσκολα και από το 1925 είναι φτιαγμένος, για τα δύσκολα… Δύσκολα, όπως το ματς απόψε, απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως. Τόσες άλλες, όμως, εξίσου μεγάλες, λύγισαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και δεν κατάφεραν να φύγουν νικήτριες, ή υπέστησαν ταπεινωτικές ήττες!

Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, έχουν γονατίσει, μέσα στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον Ολυμπιακό. Και με αυτή την τεράστια υπόσταση, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσονται απόψε, απέναντι στους αστέρες της Μπάγερν Μονάχου, για να τους νικήσουν!

Με δυσκολίες, με ελλείψεις, αλλά με πάθος και πείσμα, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μιλάμε για ένα ματς δύσκολο, ούτως ή άλλως, στο οποίο η νίκη θα κάνει… πάταγο στην Ευρώπη και τον κόσμο, αλλά η ήττα δεν θα τον… πληγώσει, τόσο βαριά. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει ο Ολυμπιακός, βέβαια…

Στις 22:00 συντονιζόμαστε όλοι στο gavros.gr αλλά και τηλεοπτικά στην Cosmote Sports 2 HD, για να απολαύσουμε Θρύλο! Να απολαύσουμε ατμόσφαιρα Champions League. Να απολαύσουμε τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, σε δράση, απέναντι σε ένα πραγματικό μεγαθήριο!

ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Διαβάστε επίσης