Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στην Μπάγερν! (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στην Μπάγερν! (pic)
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 20:46

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την πολύ μεγάλη και σπουδαία αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστή και την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Θρύλου κόντρα στους «Βαυαρούς».

Σε αυτή δεν υπάρχουν εκπλήξεις, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει το 4-3-3, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας στην άμυνα.

Οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά αποτελούν την τριάδα των Πειραιωτών στον άξονα, με τους Ποντένσε και Μασούρα λίγο πιο μπροστά στις άκρες και τον Ελ Αραμπί μοναδικό προωθημένο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Από νωρίς στο Ναό!

Από νωρίς στο Ναό!

Το gavros.gr έχει πάρει θέση από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταφέροντάς σας όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του μεγάλου ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.