Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα είναι πιθανά στο Καραϊσκάκη»

«Όλα είναι πιθανά στο Καραϊσκάκη»
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 19:53

Δυνατό όνομα φτιάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς, μέσω του Ολυμπιακού και του έργου του εδώ, με αποτέλεσμα να τραβά το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ΜΜΕ. Τελευταία εφημερίδα, από το εξωτερικό, που έδειξε ενδιαφέρον για τις απόψεις του Πορτογάλου τεχνικού, ήταν η σπουδαία Marca, από την Ισπανία. Διαβάστε, παρακάτω, τι δήλωσε μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα:

«Η Μπάγερν είναι μία από τις 5-6 καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ο Λεβαντόβσκι είναι ικανός να πετύχει 40 γκολ σε κάθε σεζόν, είναι ξεχωριστός, διαθέτει απίστευτη ικανότητα. Στο σπίτι μας, στον Πειραιά, όλα είναι πιθανά. Καλώ τους πάντες να έρθουν στο «Καραϊσκάκη» για να ζήσουν μια απίθανη εμπειρία, οι φίλαθλοί μας δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα. Στόχος μας σε αυτόν τον όμιλο είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Προτεραιότητά μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχασε την ηγεμονία στην Ελλάδα, καθώς είναι φυσιολογικό ύστερα από τόσες πολλές επιτυχίες να υπάρχει ανάγκη αναδόμησης, ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ απέκτησε μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια και η ΑΕΚ, που είχε υποβιβαστεί, επέστρεψε στην κανονικότητα.

Η επιλογή του Σεμέδο ήταν προσωπική. Μπορεί να αγωνιστεί σε top σύλλογο και να αποτελέσει το μέλλον στην εθνική Πορτογαλίας. Ο Γκερέρο έχει τεχνική, πετυχαίνει σημαντικά γκολ, τακτικά αποτελεί κλειδί για εμάς.

Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Η εθνική Ελλάδας δεν τα πηγαίνει καλά εξαιτίας της αστάθειας και της έλλειψης ξεκάθαρου πλάνου. Στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο στις μικρές ηλικίες, ωστόσο η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι ελλιπέστατη. Αυτό αντανακλάται και στην ε

Εθνική».

Διαβάστε επίσης

Από νωρίς στο Ναό!

Από νωρίς στο Ναό!

Το gavros.gr έχει πάρει θέση από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταφέροντάς σας όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του μεγάλου ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.