Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της έκανε δέκα τελικές, αλλά… (pic)

Της έκανε δέκα τελικές, αλλά… (pic)
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 00:22

Δεν είναι… σύνηθες φαινόμενο, για την Μπάγερν Μονάχου, να δέχεται τέτοια πίεση. Οι Βαυαροί τα… χρειάστηκαν στο Καραϊσκάκη και, ακόμη και αν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη, είδαν τον… χάρο με τα μάτια τους, σε αρκετές περιπτώσεις! Ο Θρύλος πίεσε, έβαλε δύο γκολ, είχε ένα μεγάλο κομμάτι του ματς δικό του, καθαρά και θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλα γκολ.

Μάλιστα οι τελικές προσπάθειες (η Μπάγερν είχε 16), μαρτυρούν ότι οι φιλοξενούμενοι τα… χρειάστηκαν! Ο Ολυμπιακός έκανε 10 τελικές προσπάθειες, στο μεγαθήριο, 3 από τις οποίες πήγαν στον στόχο. Εξ αυτών 2 κατέληξαν στα δίχτυα και σε κάποιες περιπτώσεις ο Νόιερ αναγκάστηκε να επέμβει και με δυσκολία, για να κρατήσει την μπάλα εκτός εστίας.

Εκφραστές των τελικών ήταν διάφοροι παίκτες, όπως ο Ελ Αραμπί, ο Γκιλιέρμε, ο Ποντένσε, ο Μασούρας, ο Λοβέρα…

Δείτε την εικόνα:

Διαβάστε επίσης

Ανάγκασε την Μπάγερν σε… υπερκόπωση (pics, vid)

Ανάγκασε την Μπάγερν σε… υπερκόπωση (pics, vid)

Αρκετοί παίκτες της γερμανικής ομάδας έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο δείχνει και το πόσο πολύ «ζόρισαν» οι «ερυθρόλευκοι» μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.

Ευρεία νίκη για την Τότεναμ

Ευρεία νίκη για την Τότεναμ

Τα «σπιρούνια» επικράτησαν άνετα με 5-0 του Ερυθρού Αστέρα, στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού στο Champions League.