Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ξέρουμε ότι αξίζουμε ως ομάδα»

«Ξέρουμε ότι αξίζουμε ως ομάδα»
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 01:17

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη, μετά το ματς, με την Μπάγερν Μονάχου: «Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, ξέρουμε ότι αξίζουμε ως ομάδα, αλλά και ατομικά, το δείχνουμε μέσα στα ματς. Και σήμερα δείξαμε ότι μπορούσαμε. Μπήκαμε δυνατά και στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, όμως κόντρα σε τέτοιες ομάδες τα λάθη στοιχίζουν, τη μισή φάση την κάνουν γκολ. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα κόντρα σε μια παγκόσμια δύναμη και έτσι θα πάμε στη συνέχεια.

Δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε στην Ευρώπη αλλά ούτε το πρωτάθλημα. Όλοι έχουμε μια στεναχώρια. Αξίζαμε βαθμούς σε όλα τα ματς. Όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση, όλα τα παιδιά, ακόμα και για τους “16”. Όμως το πρωτάθλημα είναι ο Νο1 στόχος μας.

Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να δείξουν την ποιότητά τους. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, η ποιότητα είναι η ίδια σε όλους στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω, θα είμαστε έτοιμοι με ΑΕΚ»

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω, θα είμαστε έτοιμοι με ΑΕΚ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει μία θλίψη για το τελικό αποτέλεσμα με την Μπάγερν, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει και ικανοποίηση για την εμφάνιση και προσπάθεια των «ερυθρόλευκων».

«Κοιτάξαμε τη Μπάγερν στα μάτια»

«Κοιτάξαμε τη Μπάγερν στα μάτια»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού έμεινε ο Γκιλιέρμε με τον Βραζιλιάνο μέσο να τονίζει πως οι Πειραιώτες παρά την ήττα κοίταξαν στα μάτια την Μπάγερν.