Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια επαφή και γκολ (pics)

Μια επαφή και γκολ (pics)
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 10:58
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Τόσο απλά. Το καλοκαίρι που πέρασε, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην πάει με τα… τερτίπια του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήθελε… να πειστεί, για να έρθει («εκτοξεύοντας» στη συνέχεια την καριέρα του, στο Κράσνονταρ) και να τα… σκάσει χοντρά, για να αποκτήσει έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτέλεσε τον εκλεκτό, του Πέδρο Μαρτίνς, για την επίθεση της ομάδας. Και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε, άμεσα, το ΟΚ, για να προχωρήσει η υπόθεση του παικταρά.

Και λίγο καιρό μετά, ο Μαροκινός μπόμπερ έφτασε στα 3 γκολ στο Champions League. Έχει 2 στα προκριματικά και 1 στην φάση των ομίλων. Συνολικά, βέβαια, 92 λεπτά συμμετοχής, έως τώρα, αφού μόνο χθες άρχισε ως βασικός. Και μετρά, συνολικά, 3 τελικές προσπάθειες στον στόχο! Οι οποίες έχουν γίνει όλες γκολ!

Ασύλληπτο, θα μπορούσε να είναι. Όχι για τον Ολυμπιακό, όμως, οι άνθρωποι του οποίοι τον επέλεξαν, για να αναλάβει αυτόν ακριβώς τον ρόλο. Να γίνει ο αρχισκόρερ του Πέδρο Μαρτίνς, βγάζοντας αυτό το… «φονικό» ένστικτο, το οποίο τον χαρακτηρίζει, μέσα στην αντίπαλη περιοχή…

Διαβάστε επίσης