Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα τα λεφτά ο «αναγεννημένος» Τσιμίκας!

Όλα τα λεφτά ο «αναγεννημένος» Τσιμίκας!
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 19:39

Μεγάλη εμφάνιση, μία ακόμη τη φετινή σεζόν, πραγματοποίησε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού «πετάει» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κάτι το οποίο απέδειξε και κόντρα στους «Βαυαρούς». Ο αμυντικός του Θρύλου «σταμάτησε» σε πάρα πολλές περιπτώσεις τον Μίλερ, αλλά και τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Γκνάμπρι, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το πόσο τρομακτική βελτίωση έχει σημειώσει.

Πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα ο Τσιμίκας ήταν φοβερός και στην επίθεση, βγάζοντας την ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί και έχοντας συνολικά πολύ σωστές επιλογές και μεταβιβάσεις.

Ο Τσιμίκας αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του Θρύλου τη φετινή σεζόν και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο 23χρονος δούλεψε πολύ το προηγούμενο καλοκαίρι και πλέον είναι «αναγεννημένος» εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του.

Μετράει μέχρι στιγμής 3 ασίστ, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του να παίζουν καταλυτικό ρόλο στα μέχρι στιγμής πολύ καλά αποτελέσματα των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τσιμίκας ήταν ο παίκτης που «έσβησε» τους καλύτερους των ομάδων τους Καγιάμπα, Βίσκα και Βάντερσον της Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ, αντίστοιχα στα προκριματικά και πλέι οφ του Champions League, ενώ είχε εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στα «αστέρια» της Τότεναμ, κάτι το οποίο φανερώνει πολλά...

Ο «Τσίμι» είναι όλα τα λεφτά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πρέπει να συνεχίσει έτσι, βοηθώντας τον Θρύλο να πετύχει όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

«Όρθιος» κόντρα σε... 1.867.650.000 ευρώ!

«Όρθιος» κόντρα σε... 1.867.650.000 ευρώ!

Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ μαζί, έχουν φέτος χρηματιστηριακή αξία σχεδόν... 2 δισεκατομμύρια ευρώ! Κι όμως, ο Ολυμπιακός «έσκασε» που δεν τις κέρδισε! Και αυτό τα λέει όλα...