Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ είναι Πειραιάς! (vid)

Εδώ είναι Πειραιάς! (vid)
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 23:24

Κατάμεστο και «καυτό» ήταν το «Γ. Καραϊσκάκης» στο χθεσινό (22/10) ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, για την τρίτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League. Με τον κόσμο του Θρύλου να παίζει μεγάλη... μπάλα (και) χθες το βράδυ!

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί απέδειξαν για άλλη μία φορά και, μάλιστα, περίτρανα, ότι είναι οι καλύτεροι του πλανήτη! Φωνή και τραγούδι για κάτι παραπάνω από 90 λεπτά, μετατρέποντας σε «ηφαίστειο» το Φαληρικό γήπεδο.

Τρομερή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους των Πειραιωτών! Κάτι που μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο...

Τεράστια βοήθεια και ώθηση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς! Με τους οπαδούς του μεγαλύτερου ελληνικού αθλητικού συλλόγου να δείχνουν στην γερμανική ομάδα, τι σημαίνει έδρα και... Πειραιάς!

Και αυτό θέλουν να κάνουν και την Κυριακή (27/10) κόντρα στην ΑΕΚ. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα αποτελέσουν για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, θέλοντας να «πνίξουν» τους «κιτρινόμαυρους» στον Ναό...

Διαβάστε επίσης

Δε... φοβήθηκε, έκανε το παιχνίδι του!

Δε... φοβήθηκε, έκανε το παιχνίδι του!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα στις πανίσχυρες Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα χωρίς να στήσει… πούλμαν, αλλά προσπαθώντας να βάλει τους δικούς του όρους στο ματς...