Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 31-10 γκολ στα τελευταία 11 ευρωπαϊκά ματς στον Ναό!

Με 31-10 γκολ στα τελευταία 11 ευρωπαϊκά ματς στον Ναό!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - 17:34

Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται τίποτα στο «κάστρο» του. Και το απέδειξε και την Τρίτη (22/10) το βράδυ. Με τους Πειραιώτες να κοιτούν στα... μάτια την Μπάγερν Μονάχου και να φτάνουν μια... ανάσα από το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ηττήθηκε με 3-2, όμως άξιζε κάτι καλύτερο, παίζοντας εξαιρετικό, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...

Η ήττα από τους παντοδύναμους Βαυαρούς, μάλιστα, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Μαρτίνς στον πάγκο! Ο Ολυμπιακός, μέχρι χθες, ήταν αήττητος από πέρσι στον Ναό.

Πιο αναλυτικά, την περασμένη χρονιά, η ομάδα του Πειραιά νίκησε στο «σπίτι» της με 4-0 την Λουκέρνη, με 3-1 την Μπέρνλι, με 5-1 την Ντουντελάνζ και με 3-1 την Μίλαν, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ρεάλ Μπέτις, καθώς και 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου, για το Europa League.

Φέτος δε, έχει πανηγυρίσει έως τώρα την άνετη «τεσσάρα» (4-0) επί της Βικτόρια Πλζεν, το 2-0 επί της Μπασακσεχίρ και το 4-0 επί της Κράσνονταρ, ενώ έχει και την ισοπαλία (2-2) με την Τότεναμ...

Είναι αξιοσημείωτο, ότι ο Θρύλος έχει συγκομιδή τερμάτων σε αυτά τα ματς 31-10! Επίδοση εντυπωσιακότατη, που αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, χωρίς... φόβο. Παίζει για να «χτυπήσει» αποτελέσματα, χωρίς να... κάθεται πίσω!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Ο καλύτερος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού...

Διαβάστε επίσης