Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «killer» που έψαχνε!

Ο «killer» που έψαχνε!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - 20:39

Ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που μας πέρασε έψαχνε διακαώς για έναν σέντερ φορ «killer», έναν επιθετικό που θα έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, που θα κάνει γκολ την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι.

Τον ποδοσφαιριστή αυτόν οι «ερυθρόλευκοι» τον βρήκαν στο πρόσωπο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό παικταρά να δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας από πολύ νωρίς στη σεζόν.

Ο Ελ Αραμπί έφτασε με το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου τα 7 τέρματα, 4 στο ελληνικό πρωτάθλημα και 3 στο Champions League, 1 στους ομίλους και 2 στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

7 γκολ σε μόλις 12 ματς και 603 λεπτά συμμετοχής, έχοντας παράλληλα και 1 ασίστ, αλλά και ένα ακυρωμένο-λανθασμένα-γκολ κόντρα στην Λάρισα.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός βρήκε και με το παραπάνω τον κεντρικό επιθετικό που έψαχνε. Με τον Ελ Αραμπί να είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στη συνέχεια, φορτώνοντας με γκολ τις αντίπαλες εστίες του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Μία ομάδα σκέτη απόλαυση!

Μία ομάδα σκέτη απόλαυση!

Δεν χορταίνεις να βλέπεις αυτόν τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξε και κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ότι έχει μεγαλώσει κατά πολύ τη διαφορά του με όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

«Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ»

«Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Ο Μπόμπι Αλέν έδωσε το σύνθημα για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής (27/10) κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».