Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ελ Αραμπί λάμπει στο Champions League»

«Ο Ελ Αραμπί λάμπει στο Champions League»
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 00:03

Το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου έκανε μεγάλο «ντόρο» στο Μαρόκο. Μάλιστα, το χαρακτήρισαν ως ένα ακόμα «μήνυμα» προς τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς!

«Ο διεθνής Μαροκινός φορ Γιουσέφ Ελ Αραμπί, συνεχίζει να λάμπει στο Champions League, με μια νέα κεφαλιά, απέναντι στους Βαυαρούς! Στέλνοντας, έτσι, ένα ακόμα μήνυμα στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς», έγραψε αρχικά το «medi1tv» και συμπλήρωσε: «Ο Μαροκινός επιθετικός, σκόραρε για την ομάδα του στο 23' και γέννησε ξανά ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που δεν έχει κληθεί ακόμα στην Εθνική.

Η λάμψη του Ελ Αραμπί έρχεται υπό το πρίσμα της επείγουσας ανάγκης της Εθνικής, να βρει έναν επιθετικό που να τελειώνει τις φάσεις που του δίνονται...».

Διαβάστε επίσης

Η «χημεία» των Τσιμίκα και Μασούρα...

Η «χημεία» των Τσιμίκα και Μασούρα...

Από τα προκριματικά του Champions League, οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν εξαιρετική συνεργασία στο αμυντικό κομμάτι, αλλά πλέον, βρίσκουν «χημεία» και επιθετικά...

Ο κόσμος θα παίξει και πάλι μεγάλη… μπάλα!

Ο κόσμος θα παίξει και πάλι μεγάλη… μπάλα!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν βλέπουν την ώρα για τη σέντρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όντες πανέτοιμοι να αποτελέσουν για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, οδηγώντας τον στη νίκη!