Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός ο Σουντανί, θα παίξει… σίγουρα!

Αυτός ο Σουντανί, θα παίξει… σίγουρα!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 12:08

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό, ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός σκοράρει διαρκώς, ενώ με τις εμφανίσεις του κάνει εαυτόν απαραίτητο, για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του και τίποτα να μην έχει… κλειδώσει, για το ντέρμπι της Κυριακής, ωστόσο ο Σουντανί είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα παίξει, κόντρα στην Ένωση.

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην φόρμα του ποδοσφαιριστή του, ο οποίος δείχνει όχι απλώς να έχει βρει τα πατήματά του, αλλά και να έχει φέρει την ετοιμότητά του στο 100%. Παράλληλα, το ότι βρίσκει δίχτυα και μάλιστα με διαφορετικούς και πολλούς τρόπους, είναι σημαντικό για τον Μαρτίνς, ο οποίος στοχεύει στο να δει την ομάδα του να σημειώνει περισσότερα γκολ του ενός, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Σουντανί θα παίξει, λογικά, πίσω από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος αναμένεται να πάρει και πάλι χρίσμα βασικού, στην κορυφή της επίθεσης. Η συνεργασία των δύο έχει αποδειχθεί υψηλού επιπέδου και αυτό είναι κάτι στο οποίο ο Μαρτίνς ποντάρει επίσης.

Διαβάστε επίσης