Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην προεπιλογή της Πορτογαλίας Σα, Σεμέδο, Ποντένσε!

Στην προεπιλογή της Πορτογαλίας Σα, Σεμέδο, Ποντένσε!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 19:37

Στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας βρίσκονται για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα οι Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Ντανιέλ Ποντένσε.

Οι τρεις Πορτογάλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Θρύλου, οδηγώντας έτσι τον Φερνάντο Σάντος να τους έχει στις αρχικές του επιλογές για τα επόμενα ματς της εθνικής τους ομάδας.

Οι Σα, Σεμέδο και Ποντένσε έχουν δείξει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μεγάλες νίκες και επιτυχίες, με τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό να τους καλεί συνεχώς στην ομάδα της Πορτογαλίας.

Με τους τρεις «ερυθρόλευκους» να καταφέρνουν μέσω του Θρύλου να κάνουν πράξη ένα από τα όνειρά τους, να βρίσκονται στην εθνική ομάδα της χώρας τους και να έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι, δίνοντας ακόμη περισσότερα, ώστε να παραμείνουν ή και να ανέβουν ακόμη περισσότερο επίπεδο το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Τα «γλέντια» του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ στο Ναό! (vids)

Τα «γλέντια» του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ στο Ναό! (vids)

Εξάρες, τεσσάρες από όλα έχει το μενού… Το gavros.gr σας βάζει στο κλίμα του ματς της Κυριακής (27/10). Δείτε βίντεο με μερικές από τις πιο εμφατικές εντός έδρας νίκες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια επί των «κιτρινόμαυρων».