Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«200άρισε» ο Ελ Αραμπί κόντρα στην Μπάγερν!

«200άρισε» ο Ελ Αραμπί κόντρα στην Μπάγερν!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 22:04

Στα 32 του χρόνια, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρέθηκε για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα, σε ματς ομίλων Champions League. Και ο Μαροκινός φορ, μπορεί να βρήκε απέναντι του ένα τεράστιο κλαμπ, όπως η Μπάγερν Μονάχου, αλλά και έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, όπως ο Μανουέλ Νόιερ, αλλά έκανε αυτό που ξέρει... καλύτερα από τον καθένα. Να σκοράρει και να «πιάσει» τα επτά γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Με τον Αφρικανό φορ να έχει καταφέρει σε 12 συμμετοχές και 603 αγωνιστικά λεπτά, να είναι το πρώτο «κανόνι» του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι αριθμοί του Ελ Αραμπί; Εντυπωσιακοί! Επτά φορές ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών φέτος και ισάριθμες φορές σκόραρε! Μόνο με την Λάρισα δεν πέτυχε γκολ (ακυρώθηκαν δύο από το VAR), αλλά κέρδισε πέναλτι. Ενώ στο Κράσνονταρ σκόραρε δύο φορές, «υπογράφοντας» τη νίκη, που έστειλε στα... αστέρια τον Θρύλο!

Ο Ελ Αραμπί, μάλιστα, χρειάζεται λιγότερο από έναν αγώνα (90 λεπτά) για να βρει δίχτυα. Καθώς σημαδεύει την αντίπαλη εστία ανά 86 αγωνιστικά λεπτά!

Από εκεί και πέρα, το γκολ απέναντι στην Μπάγερν ήταν ξεχωριστό για τον Μαροκινό. Και αυτό, διότι έφτασε τα 185 σε συλλογικό επίπεδο και σε συνδυασμό με τα 15 τέρματα που έχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, «έπιασε» τα 200 στην καριέρα του!

Οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές, για αυτό και κλήθηκε ξανά στην εθνική Μαρόκου! Κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε και νωρίτερα στο gavros.gr...

Διαβάστε επίσης

Τα «γλέντια» του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ στο Ναό! (vids)

Τα «γλέντια» του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ στο Ναό! (vids)

Εξάρες, τεσσάρες από όλα έχει το μενού… Το gavros.gr σας βάζει στο κλίμα του ματς της Κυριακής (27/10). Δείτε βίντεο με μερικές από τις πιο εμφατικές εντός έδρας νίκες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια επί των «κιτρινόμαυρων».