Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαλμπουενά στους κορυφαίους... έμπειρους του Champions League!

Ο Βαλμπουενά στους κορυφαίους... έμπειρους του Champions League!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 22:23

Μπορεί ο Ματιέ Βαλμπουενά να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας του τραυματισμού του, ωστόσο συνεχίζει να... διακρίνεται. Και, μάλιστα, στο Champions League! Τι εννοούμε;

Η ουκρανική ιστοσελίδα «sport.ua» έκανε ένα αφιέρωμα στις 12 κορυφαίες... παλιοσειρές του θεσμού. Και ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς!

Συγκεκριμένα, τονίζεται για τον Βαλμπουενά: «Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Γάλλος αθλητής γιόρτασε τα 35α γενέθλια του. Παρά το μεγάλο της ηλικίας του, το καλοκαίρι αυτού του έτους, ο Ολυμπιακός, μέλος του Champions League, από την Ελλάδα, ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, ο Βαλμπουενά έχει γκολ απέναντι στην Μπασακσεχίρ και την Τότεναμ.

Η εμπειρία του Βαλμπουενά είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό στον δεύτερο όμιλο με Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα».

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ονόματα, «δεσπόζουν» ο γκολκίπερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αντρέι Πιατόφ, ο Τζέφερσον Φαρφάν (Λοκομοτίβ), ο Τζιόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ίντερ), ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Ζενίτ), ο Ζοσέ Φοντέ (Λίλ), ο Γιούρι Ζιρκόφ (Ζενίτ), ο Γιαν Κλας Χούντελαρ (Άγιαξ), ο Κλαούντιο Μπράβο (Μάντσεστερ Σίτι), ο Γουίλι Καμπαγιέρο (Τσέλσι) και, φυσικά, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους).

Διαβάστε επίσης