Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μπελμαντί παρακολουθεί τον Σουντανί»

«Ο Μπελμαντί παρακολουθεί τον Σουντανί»
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 01:08

Μπορεί ο Χιλάλ Σουντανί να έμεινε εκτός λίστας Champions League, ωστόσο στα ματς του πρωταθλήματος έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο «όπλο» για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό.

Είναι αξιοσημείωτο, πως μέχρι τώρα, ο Αλγερινός άσος έχει πανηγυρίσει τέσσερα γκολ στην Super League και απέναντι στην ΑΕΚ, αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Θρύλου!

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Ομοσπονδιακό του προπονητή, Τζαμέλ Μπελμάντι, ο οποίος παρακολουθεί πολύ στενά την πορεία του. Και μόνο... αδιάφορος δεν έχει μείνει από την παρουσία του στο μεγάλο Λιμάνι!

Μάλιστα, αυτό αναφέρει και η ιστοσελίδα «echoroukonline», η οποία σχολιάζει: «Τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ραντάρ του Μπελμάντι, ο οποίος δεν έχει πειστεί από την απόδοση κάποιων παικτών του, στο πρόσφατο φιλικό της Αλγερίας με το Κονγκό. Για τον λόγο αυτό, ο Ομοσπονδιακός προπονητής ετοιμάζει κάποιες αλλαγές...

Όσον αφορά στα ονόματα που είναι κοντά στην επιστροφή, ο Μπελμάντι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον μια δυνατή επιστροφή, αυτή του επιθετικού, Χιλάλ Σουντανί, με την ελληνική ομάδα του Ολυμπιακού!

O Σουντανί, αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Σαΐντ Μπενραχμά, στις επόμενες προπονήσεις, αφού ο τελευταίος παρά τις καλές του εμφανίσεις στην Αγγλία, δεν άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μπελμάντι στο τελευταίο φιλικό με το Κονγκό».

Σημειώνεται, πως τα επόμενα ματς της Αλγερίας, είναι απέναντι σε Ζάμπια (14/11) και Μποτσουάνα (19/11).

Διαβάστε επίσης

Τεράστιο πάθος για νίκη με ΑΕΚ!

Τεράστιο πάθος για νίκη με ΑΕΚ!

Ομάδα και κόσμος δε βλέπουν την ώρα για τη σέντρα της αναμέτρησης της Κυριακής (27/10), όντες αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για το νικηφόρο αποτέλεσμα...