Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτα (κι όμως αληθινά) με Ευαγγέλου και Ζαχαριάδη!

Απίστευτα (κι όμως αληθινά) με Ευαγγέλου και Ζαχαριάδη!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο πίνακας των διαιτητών της Superleague στελεχώνεται από 26 διαιτητές και για αυτό κάποια πράγματα που κάνει ο Περέιρα δεν εξηγούνται! Πως είναι δυνατόν ο Ευαγγέλου (Αθηνών) να έχει μπει τέσσερις φορές σε αγώνες του ΠΑΟΚ και ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας, δηλαδή Θεσσαλονίκης) να έχει οριστεί τέσσερις φορές σε επόμενους αντιπάλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή, και στις δυο περιπτώσεις τον ΠΑΟΚ βρίσκουμε μπροστά μας! Λες και κάθε φορά τους ορισμούς κάνει διαφορετικός άνθρωπος!

Τόσο «ξεχασιάρης» είναι ο Περέιρα; Η UEFA και η FIFA τι άποψη έχουν για το γεγονός ότι οι ίδιοι διαιτητές μπαίνουν στις ίδιες ομάδες ή σε επόμενους αντιπάλους της ίδιας ομάδας; Εννοείται ότι δεν φταίνε οι ρέφερι, όμως ο Περέιρα δείχνει ότι κάνει απαράδεκτους ορισμούς και ότι πρέπει να παραιτηθεί.

Μα, πως είναι δυνατόν να έχουν διεξαχθεί οκτώ αγωνιστικές και ο Ευαγγέλου (Αθηνών) να έχει μπει τέσσερις φορές σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Η τέταρτη φορά του Ευαγγέλου με τον ΠΑΟΚ θα είναι στο Σαββατιάτικο (26/10) παιχνίδι του ΠΑΟΚ στον Βόλο. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αγώνας (σ.σ. αν έχει ...ξεπέσει περισσότερο και από ματς τοπικού), σημασία έχει η πρόκληση από την πλευρά της... εξυγίανσης. Νομίζουν ότι κάτι κάνουν, όμως ουσιαστικά εκτίθενται, άσχετα αν οι Φίφες και οι Ουέφες νομίζουν ότι ασκούν εποπτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Μαγεία» οι ορισμοί του Περέιρα. Ο Ευαγγέλου ήδη μπήκε στο VAR σε τρείς αγώνες του ΠΑΟΚ (με Παναιτωλικό εντός την 1η αγωνιστική, με Ατρόμητο εκτός την 3η και με Αστέρα εκτός την 6η αγωνιστική)!

Μια από τα ίδια και με τον Ζαχαριάδη: Την πρώτη αγωνιστική σφύριξε Πανιώνιος-Βόλος 1-2 και την επόμενη έπαιζαν ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1. Την 2η αγωνιστική ο Ζαχαριάδης ήταν στο VAR του αγώνα Λαμία-Ατρόμητος 2-2 και την επόμενη έπαιξαν Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3. Την 5η αγωνιστική ορίστηκε στο παιχνίδι ΟΦΗ-Αστέρας 3-1 και απέβαλε τον Ιγκλέσιας στο 61'που δεν έπαιξε κατά του ΠΑΟΚ. Την έβδομη αγωνιστική σφύριξε ΑΕΚ-Βόλος 2-1 και απέβαλε τον Μουνίθ των φιλοξενούμενων, ο οποίος δεν θα παίξει (λέμε τώρα) στο Βόλος-ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο…

Μόνο ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο…

Το ντεφορμάρισμα του κάθε παίκτη, όχι μόνο του Σεμέδο, είναι αποκλειστικά θέμα του προπονητή, να δουλέψει και να λύσει. Και εκείνος ξέρει τον τρόπο.