Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο…

Μόνο ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο…
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 10:49

Πολλή συζήτηση γίνεται, εδώ και κάποιες ημέρες, για την παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο, στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σκύψει ήδη, πάνω από τον ποδοσφαιριστή του, ο οποίος δείχνει να μην είναι στα καλύτερά του, εδώ και ένα-δυο ματς. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς, ότι ο Σεμέδο έκανε έναν αγώνα δρόμου, για να είναι παρών σε σημαντικά ματς του Ολυμπιακού, προερχόμενος από τραυματισμό και με τεράστια θέληση και πάθος, κατάφερε να παίξει και να διακριθεί!

Δεν είναι παράλογο, μετά από υπερπροσπάθεια τέτοιου τύπου, ο ποδοσφαιριστής (ο καθένας, όχι μόνο ο Σεμέδο) να… αδειάσει λιγάκι. Να πέσει λίγο η ενέργειά του. Είναι, τουλάχιστον, ανθρώπινο. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή του. Όχι για να τον κάνει να αισθανθεί άσχημα, που σε ένα-δυο ματς δεν ήταν ο… γνωστός (ήδη) Σεμέδο. Κάθε άλλο. Του μίλησε, του έδωσε να καταλάβει ότι κατανοεί το τι συμβαίνει και πως η στήριξή του, όπως θα έκανε και για κάθε ποδοσφαιριστή του, είναι δε-δο-μέ-νη.

Μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο ίδιος ο Σεμέδο, είναι ικανοί να λύσουν αυτό το μικρό θέμα, του μικρού ντεφορμαρίσματος του Πορτογάλου. Και αμφότεροι το δουλεύουν. Μαζί.

Διαβάστε επίσης

Lion mode: ON (pic)

Lion mode: ON (pic)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο Σαββατοκύριακο με… άγριες διαθέσεις.