Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο έλεγχος του κέντρου, στις προτεραιότητες

Ο έλεγχος του κέντρου, στις προτεραιότητες
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 13:06

Ένα σημαντικό στοιχείο, για να έρθει η νίκη, σε ένα ντέρμπι, είναι ο έλεγχος του ρυθμού. Ο Πέδρο Μαρτίνς κρίνει πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί, εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει τη «μάχη» στο κέντρο και ποντάρει πολλά σε αυτό, το νευραλγικό χώρο, μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Πορτογάλος τεχνικός κρίνει πως η ΑΕΚ έχει αδυναμίες εκεί, τις οποίες οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να εκμεταλλευτούν.

Επιθετικότητα δεν σημαίνει… γιούρια και ο Θρύλος ξέρει πως πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό, βάζοντας από την αρχή πίεση, αλλά παίρνοντας την κατοχή δική του. Έχει φανεί πως με την μπάλα στα πόδια, οι ερυθρόλευκοι είναι εξαιρετικοί και μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνα πράγματα. Ακόμη, και κόντρα σε άμυνες όπως εκείνη της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει πολύ σε Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιλιέρμε και Μπενζιά και μένει να φανεί ποιοι εκ των τριών πρώτων (αν όχι και οι τρεις) αρχίσουν στη βασική ενδεκάδα. Οι οδηγίες προς τους τέσσερεις παίκτες είναι συγκεκριμένες και αναμένεται να δώσουν στον Ολυμπιακό την ώθηση που ζητά, στα χαφ, για να ελέγξει, συνολικά, το ματς. Ασχέτως του ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού και του ποιοι θα έρθουν από τον πάγκο.

Διαβάστε επίσης

Lion mode: ON (pic)

Lion mode: ON (pic)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο Σαββατοκύριακο με… άγριες διαθέσεις.