Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ποντένσε κάνει τη διαφορά!

Ο Ποντένσε κάνει τη διαφορά!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 19:59

Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όπως οι περισσότεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Θρύλου δείχνει να ανεβάζει το τελευταίο διάστημα ρυθμούς, φτάνοντας κατά πολύ τις περυσινές του απίστευτες επιδόσεις.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Ποντένσε στο αυριανό (27/10) ματς με την ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με τον Πορτογάλο άσο του Θρύλου να δείχνει από την περυσινή σεζόν ότι… έχει τους «κιτρινόμαυρους» πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποντένσε στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 επί της ΑΕΚ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας. Από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ του Μαντί Καμαρά για το 1-1, ενώ έδωσε την ασίστ στο 3-1 του Ολυμπιακού, έπειτα από μία μαγική ενέργεια.

Στο ΟΑΚΑ επίσης είχε την ασίστ για το φανταστικό γκολ του Κώστα Φορτούνη, ενώ στο τέλος του ματς έκανα μία ασύλληπτη κούρσα, περνώντας όποιον είχε μπροστά του, δίνοντας στον Γκερέρο, ο οποίος με τη σειρά του έβγαλε μόνο του τον Φετφατζίδη, με τον τελευταίο να… χάνει μία μοναδική ευκαιρία.

Ο Ποντένσε μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά και στο αυριανό αγώνα, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται τις μαγικές του ενέργειες, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Βαλμπουενά.

Με τον Πορτογάλο να δείχνει πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις, οδηγώντας τον Θρύλο σε μία ακόμη νίκη επί της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Μπενζιά...

Εκτός ο Μπενζιά...

Ο Γαλλοαλγερινός άσος δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ.