Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος ο Θρύλος για ΑΕΚ! (pic)

Πανέτοιμος ο Θρύλος για ΑΕΚ! (pic)
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 20:27

Πανέτοιμος για το αυριανό ντέρμπι (27/10, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με τον Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια να κάνει γνωστή την αποστολή των Πειραιωτών.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έδειξαν και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ότι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στην ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας μία ακόμη νίκη, κάτι το οποίο πρέπει να δείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου για το ματς με την ΑΕΚ:

Αλέν, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας.

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Μπενζιά...

Εκτός ο Μπενζιά...

Ο Γαλλοαλγερινός άσος δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ.

Σιγά τις απουσίες της ΑΕΚ...

Σιγά τις απουσίες της ΑΕΚ...

Μας «ζάλισαν» για σημαντικές απουσίες των Μάνταλου, Χουλτ και Κλωναρίδη, την ώρα που στον Ολυμπιακό είναι εκτός οι Βαλμπουενά, Φορτούνης και Λάζαρος (!).

Ο Ποντένσε κάνει τη διαφορά!

Ο Ποντένσε κάνει τη διαφορά!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ την περυσινή σεζόν και είναι πανέτοιμος να πράξει το ίδιο και φέτος, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν στη νίκη.