Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Θρύλου θα «μιλήσει» ξανά!

Ο κόσμος του Θρύλου θα «μιλήσει» ξανά!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 23:26

Το πρώτο ντέρμπι για τη φετινή σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (27/10) κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως είναι φυσικό, να μη βλέπει την ώρα για τη σέντρα της αναμέτρησης, όντας έτοιμος να αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη της αγαπημένης του ομάδας.

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δημιουργήσουν για μία ακόμη φορά φανταστική ατμόσφαιρα στο Ναό, δείχνοντας και πάλι στην ΑΕΚ τι σημαίνει Πειραιάς.

Ο κόσμος του Θρύλου έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες το πόσο πολύ περιμένει την έναρξη του συγκεκριμένου ματς και είναι αποφασισμένος να δώσει και εκείνος από την πλευρά του τα πάντα, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Ναός θα «βράζει» και στο αυριανό ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να είναι έτοιμοι να ζήσουν μία ακόμη μαγική βραδιά, από τις πολλές που έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια, ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Δείξτε τους τι σημαίνει Πειραιάς!

Δείξτε τους τι σημαίνει Πειραιάς!

Το πάθος ξεχειλίζει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για το ματς με την ΑΕΚ, με όλους στην ομάδα να είναι αποφασισμένοι να δείξουν για μία ακόμη φορά στους «κιτρινόμαυρους» τι εστί Ολυμπιακός!