Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί»

«Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί»
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 23:51

Αυτά που συμβαίνουν για μία ακόμη χρονιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» απλά δεν υπάρχουν...

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», με το ματς να θυμίζει περισσότερο με φιλικό παρά με επίσημο παιχνίδι.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι η ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε με τα… δεύτερα, καθώς 6 παίκτες της, οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, καθώς και ο Μουνίθ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος δεν αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αλλά το ακόμη πιο απίστευτο ήρθε από τις δηλώσεις του προπονητή του Βόλου, Χουάν Φεράντο… Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι την Πέμπτη έμαθε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους 6 δανεικούς του ΠΑΟΚ...

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Θα σας πω απλά πως την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά όπως για παράδειγμα ο Τσίκα να κάνουν καλή εμφάνιση και να μου αποδείξουν ότι μπορώ να τους υπολογίζω.

Εντάξει, δεν τον ενημέρωσαν και το Σάββατο (26/10) που έγινε ο αγώνας… Είχε χρόνο να προετοιμαστεί… Μην είμαστε και παράλογοι…

Απίθανο και όμως… ελληνικό!

Διαβάστε επίσης

Δείξτε τους τι σημαίνει Πειραιάς!

Δείξτε τους τι σημαίνει Πειραιάς!

Το πάθος ξεχειλίζει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για το ματς με την ΑΕΚ, με όλους στην ομάδα να είναι αποφασισμένοι να δείξουν για μία ακόμη φορά στους «κιτρινόμαυρους» τι εστί Ολυμπιακός!

Ο κόσμος του Θρύλου θα «μιλήσει» ξανά!

Ο κόσμος του Θρύλου θα «μιλήσει» ξανά!

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα γεμίσουν για μία ακόμη φορά το «Γ. Καραϊσκάκης», δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.