Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν περιμένει την ΑΕΚ, θα κάνει το παιχνίδι του

Δεν περιμένει την ΑΕΚ, θα κάνει το παιχνίδι του
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - 18:49

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να παίζει δυνατά στο σπίτι του και να μην… περιμένει τον αντίπαλο. Είτε αυτός είναι η ΑΕΚ, είτε είναι η… Μπάγερν Μονάχου! Το έδειξε και την περασμένη Τρίτη, κόντρα στους Βαυαρούς, το δείχνει και τώρα, στην επιλογή της ενδεκάδας, για το ντέρμπι.

Δύο ποδοσφαιριστές με τρομερές επιθετικές ικανότητες, στη γραμμή κρούσης. Ο Ελ Αραμπί και ο Σουντανί αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα την επιθετικότητα του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι και για αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς τους επιλέγει, μαζί με τον Ποντένσε, να βρίσκεται στο άλλο άκρο.

Παράλληλα, η χρησιμοποίηση του Αβραάμ δείχνει την πρόθεση του Μαρτίνς να παίξει επιθετική άμυνα. Ο Αβραάμ, όπως και ο Σεμέδο, είναι αμυντικοί πιο σκληροί και «επιθετικοί», από τους Μεριά και Μπα και σε αυτό ποντάρει επίσης, ο προπονητής του Θρύλου.

Σε ό,τι αφορά τα χαφ, επέλεξε και τους τρεις διαθέσιμους μέσους του, για να προσπαθήσει να ελέγξει τον χώρο της μεσαίας γραμμής και να κερδίσει έτσι τη «μάχη» του κέντρου. Επιθετικό σχήμα από τον Πέδρο Μαρτίνς, με στόχο να κυριαρχήσει στο ματς και να κλείσει την ΑΕΚ. Πάντα με σύνεση, βέβαια, αλλά με διάθεση επιβολής του δικού του ρυθμού.

Διαβάστε επίσης

Ο Αβραάμ ξέρει όσο λίγοι αυτά τα ματς...

Ο Αβραάμ ξέρει όσο λίγοι αυτά τα ματς...

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει την εμπιστοσύνη του στον έμπειρο αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει… φάει με το κουτάλι τέτοιους αγώνες και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη επί της ΑΕΚ.